Utilizatorii Google vor putea explora adancurile oceanelor chiar din fata calculatorului, prin intermediul noului Google Ocean. Noul program a fost lansat luni la Academia de Stiinte din California, informeaza BBC News.
Al Gore a fost prezent la evenimentul de lansare spunand ca aceasta updatare va transforma Google Earth intr-o experienta magica. „Nu numai ca putem vedea indeaproape orice parte a planetei noastre, dar acum ne putem scufunda virtual in oceanele lumii si putem descoperi noi minuni care nu au fost accesibile pana acum”, a spus Gore.

Noile caracteristici ale Google au fost dezvoltate in stransa colaborare cu oceanograful Sylvia Earle si un consiliu de consultanta format din 25 de oameni de stiinta si experti in studierea oceanelor. „Pentru prima data, oricine, de la copiii curiosi si pana la cercetatori seriosi, poate vedea intreaga lume cu alti ochi”, a declarat Sylvia Earle.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.