Numarul de utilizatori din Statele Unite care au vizitat cel putin una dintre cele mai citite 10 editii online ale ziarelor americane a ajuns in decembrie la 40,1 milioane, ceea ce se traduce printr-o crestere de 16% fata de aceeasi luna din 2007, a anuntat compania de cercetare Nielsen Online.

Site-ul The New York Times, NYTimes.com, ramane cea mai citita publicatie online in luna decembrie, inregistrand 18,2 milioane de vizitatori unici, in crestere cu sase procente fata de aceeasi perioada din 2007.

USA Today (USATODAY.com) ocupa pozitia doua, cu 11,4 milioane de vizitatori unici, adica un avans de 15%, urmat de The Washington Post (washingtonpost.com), cu 9,5 milioane de vizitatori unici, in crestere cu 12%, si Los Angeles Times (LATimes.com), cu 8 milioane de vizitatori unici, plus 73% fata de ultima luna din 2007.

Ziarul Wall Street Jounal (WSJ.com) a raportat o crestere anuala a numarului de vizitatori cu 34%, pana la 7,2 milioane de utilizatori, in timp ce tabloidul american Daily News (dailynews.com) s-a remarcat prin cel mai impresionant avans, inregistrand 5,9 milioane de vizitatori unici in decembie, in crestere cu 99% fata de anul anterior.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.