Romanilor le place sa parieze, iar faptul ca accesul acestora la Internet a crescut considerabil in ultimii ani nu face decat sa determine o maturizare pentru piata de pariuri online din Romania. Este greu insa de apreciat la cat s-a ridicat acest segment de piata in 2008, intrucat factorii care il influenteaza sunt numerosi, dupa cum apreciaza Lucian Moldovan, webmaster-ul comunitatii pariorilor romani de la Gamebookers, www.gbromania.com.

Piata de pariuri sportive online a crescut simtitor fata de anul trecut, declara acesta, insa nu se poate estima un procent exact, prognoza lui Moldovan invartindu-se in jurul valorii de 10%. In acest segment de piata se discuta despre un capital foarte variabil, conform opiniei lui Moldovan.

“Este aproape imposibil sa putem face o prognoza asupra unor venituri obtinute pentru sfarsitul anului 2008. Acest fapt este o realitate, pentru ca intreaga piata este atat de variabila incat luna aceasta, de exemplu, se poate inregistra un profit de 10 dolari, pe cand luna viitoare se poate obtine unul de 1.000 dolari (intr-un caz individual). Totul depinde de evolutia persoanelor aduse de noi in piata pariurilor online. Daca acestea pierd, noi castigam, iar daca se intampla sa castige, noi nu obtinem nici un profit”, a declarat acesta.

Bet-at-home estimeaza un rulaj de 700 milioane euro pentru anul in curs, si un profit minim pe 2008 de aproximativ 35 milioane euro, care se realizeaza datorita unei “strategii de dezvoltare continua, prin investirea unui procent important din profit in marketing”, dupa cum arata Dorian Oana, reprezentantul departamentului de marketing al agentiei din Romania Bet-at-home.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.