Nascut din ideea de a afla tot ce se petrece intr-un moment sau altul, cu o investitie de 35.000 euro, proiectul CalendarEvenimente.ro, lansat de Mastermind Communications, este, in opinia creatorului sau, Mihai Maties, "un fel de presa a viitorului".

“Calendarevenimente.ro este o calatorie in viitor. Un viitor sigur, predictibil, un viitor pe care il cream impreuna. Un viitor al informatiei si al cunoasterii. Un viitor al planificarii si organizarii eficiente’’ sta scris pe pagina de Internet a www.calendarevenimente.ro, la sectiunea Despre noi.

Proiectul a inceput sa functioneze o data cu debutul verii, la mijlocul lunii iunie, insa s-a lansat oficial la 1 septembrie, printr-o campanie de direct mailing si prin anuntarea in presa.

“Nu am avut un model anume atunci cand m-am ancorat in aceasta afacere. Este o idee proprie, unica, care nu a mai fost materializata pana acum. In afara de faptul ca vindem si bilete, ca alte site-uri specializate pe acest segment, Calendar Evenimente ofera, in plus, informatii detaliate despre diverse evenimente care au loc in Bucuresti si in tara”, a declarat, pentru Wall-Street, fondatorul acestui serviciu pus la dispozitia consumatorului prin intermediul spatiului online.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.