Zapp, unul dintre jucatorii de pe piata romaneasca de telefonie mobila, considera ca marjele de profit in piata telecom au scazut semnificativ ca urmare a reducerii tarifelor cu mai mult de 50% fata de ultimii ani.

Marjele de profit au scazut cu mult mai mult fata de acum cativa ani atat din cauza reducerii tarifelor pentru apeluri, cat si datorita preturilor pachetelor de date mobile, in scadere cu pana la 50%, mai ales daca ne uitam la pretul pe GB care era foarte ridicat”, a declarat, intr-un interviu acordat Wall-Street, Chris Bataillard, CEO al Zapp.

Potrivit acestuia, anul 2008 a fost foarte dificil pentru companie ca urmare a investitiilor semnificative, iar pentru anul viitor spera la o crestere a cifrei de afaceri ca urmare a cresterii numarului de clienti.

“Anul 2008 a fost unul foarte greu pentru ca a trebuit sa refacem aproape tot. Am cheltuit foarte mult cu extinderea retelei actuale si construirea noii retele 3G. De asemenea, am investit in lansarea de noi oferte si optimizarea serviciilor acordate clientilor. Anul viitor estimam rezultate interesante, ne asteptam la co crestere a cifrei de afaceri ca urmare a cresterii bazei de clienti.”, a mai declarat CEO-ul Zapp.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.