Adobe Systems, cel mai mare producator de software de design din lume, a anuntat ca va concedia 600 de angajati din cauza inregistrarii unor venituri sub asteptarile companiei in cel de-al patrulea trimestru (T4) fiscal al anului 2008, relateaza eWeek.

Disponibilizarile nu vor avea ca tinta un anumit centru de dezvoltare de soft si vor fi distribuite intre unitatile Adobe. Acestea vor afecta in jur de 8% din personalul companiei.

Producatorul unor programe precum Photoshop, Illustrator sau Premier Pro, destinate atat pasionatilor, cat si profesionistilor in editare vizuala, nu si-a atins tinta de vanzari in T4. In timp ce estimarile analistilor plasau cifra de afaceri intre 925 si 955 de milioane de dolari, Adobe a obtinut in T4 un venit de numai 912-915 milioane de dolari.

Creative Suite 4, nou linie de programe Adobe, nu a avut in aceasta toamna succesul asteptat de companie pe pietele din Europa si America de Nord. Ca atare, aceasta este principala cauza a diminuarii cifrei de afaceri.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.