Say, unul dintre principalele lanturi de retail din domeniul comunicatiilor mobile si digitale din Romania, lanseaza in exclusivitate in Romania asigurarea de telefoane mobile.

Asigurarea se refera la pierderile materiale suferite de clientii Say ca urmare a producerii unei infractiuni de furt, furt calificat sau talharie, avand ca obiect material telefonul mobil achizitionat din magazinele Say.

Asigurarea este emisa de catre Asiguratorul AIG Romania, prin intermediul Medins 2002 Broker de Asigurare, si poate fi incheiata exclusiv prin intermediul retelei de magazine Say. Asigurarea se poate face doar pentru telefoanele cumparate in magazinele Say, contra sumei de 84 RON/an (echivalentul a 7 RON/luna).

“Asigurarea de telefon este un serviciu nou si indraznet, oferit in exclusivitate de Say pe piata din Romania si care poate avea un mare succes avand in vedere cazurile numeroase de furturi de telefoane mobile din tara noastra (statisticile arata limpede acest lucru)”, a declarat Valeria Grama, Director de Marketing Say.

In cazul unei daune, AIG Romania va despagubi Asiguratul, prin intermediul magazinelor Say, inlocuindu-i telefonul mobil care i-a fost furat cu acelasi tip de telefon mobil. Daca acest telefon mobil nu mai este disponibil, el poate fi inlocuit cu un alt terminal avand aceleasi performante si functionalitati ca telefonul mobil asigurat.

Magazinele Say, detinute de compania MCS Communications, sunt specializate in comercializarea cu amanuntul a produselor, accesoriilor si serviciilor din sfera telefoniei mobile, televiziunii digitale, foto, IT si multimedia. In prezent, reteaua Say numara 90 de magazine operationale avand o acoperire nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.