Microsoft in parteneriat cu Chorion - companie britanica de divertisment in familie - va lansa o noua aplicatie online interactiva, dedicata povestilor pentru cei mici, prin intermediul Windows Live Messanger, informeaza presa britanica.

Aplicatia animata, care va fi accesibila gratuit, se numeste "Time for Story" (E timpul pentru povesti) si va permite parintilor sa le citeasca povesti copiilor prin intermediul unui camere web, atunci cand se afla la departare de casa.

Copii vor putea interactiona cu imagini aferente povestilor, in timp ce vor auzi vocea parintilor in timp real, citind povestea, dar le vor vedea si chipurile pe ecran. Noua aplicatie pune la dispozitia utilizatorilor trei povesti avandu-l ca protagonist pe Noddy, personaj creat de Chorion, care a inspirat o serie de carti pentru copii, devenite deja clasice in Marea Britanie.

Potrivit Microsoft, "Time for Story" este un mod fantastic de a uni familia si de a impartasi copiilor experiente. Reprezentantii companiei spun ca digitalul a devenit unul dintre principalele moduri de comunicare, cu un procent de 66% din populatie activa in mediul online si cu 58% dintre copii conectandu-se la internet odata cu terminarea orelor la scoala.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.