Cel mai popular serviciu de email gratuit al lumii permite personalizarea interfetei grafice.

In afara de faptul ca, dupa ani de zile, rockerii faimosi de la Guns n' Roses, pe vremuri preferatii tuturor, au ales sa-si puna si pe MySpace discul, la streaming, in totalitate, pentru tot poporul din noua Democratie Chinezeasca, stirea zilei e despre GMail. La fel cum si Axl&co poate se vor prinde ca netul ii ajuta, mai ales dupa ce au strans, scurt, in cateva ore, cateva zeci de mii de play-uri la toate piesele de pe cel mai asteptat disc din istoria moderna a muzicii, si cei de la Google s-au gandit, in sfarsit, ca serviciul lor de mail are nevoie de haine noi.

"Temele" GMail, accesibile din Settings/Themes sau dintr-un mesaj plasat peste Inbox, pe care toti utilizatorii il vor vedea o singura data, sunt o gura de aer proaspat pentru userii. 31 la numar, ele penduleaza intre minimalistice layouturi corporate, simple si cu nuante pal, la Ninjalai albastru pe negru si, un pic mai girlish, personaje desenate. Arta urbana are si ea parte de un skin, numit chiar Graffiti, restul fiin din categoria "desktop de Windows" sau, preferata mea, Terminal: mai pentru geeks-i, verde pe negru.

Ar fi interesant ca, pe langa proapsata integrare a Reader-ului printre mailuri si vice-versa (atat oficial cat si prin genialele scripturi GreaseMonkey, care fac ca totul sa fie la fel de custom ca o motocicleta) integrarea vizuala sa fie si ea aliniata nopii tendinte "tematice". Reader-ul ar putea arata mult mai bine. O alta optiune interesanta ar fi posibilitatea ca fiecare user sa-si personalizeze, ca pe un avatar, felul in care ii arata Readerul. Pana atunci, distractie placuta cu cele 31 de noi teme de GMail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.