Noul smartphone marca BlackBerry, dotat cu un sistem inedit de touchscreen si lansat acum cateva zile, devine primul rival cu patalama al dispozitivului iPhone.
Mai mult de 100.000 de britanici si-au precomandat proaspatul BlackBerry Storm, fabricat de compania RIM si vandut in exclusivitate de Vodafone, scrie “The Times”.

Noul aparat aduce in lumina reflectoarelor un ecran pe care se apasa asa cum se apasa butonul unei tastaturi, spre deosebire de alte dispozitive cu touchscreen ce le permit userilor sa tasteze pe un plastic indiferent.

Storm intra pe o piata aglomerata. Nokia si Google au lansat si ele smartphone-uri saptamanile trecute, desi expertii din industrie il vad pe iPhone-ul de la Apple drept cel mai “sexy” dintre rivali. Times Online, care a reusit sa arunce o privire la BlackBerry Storm, a observat la Storm cam aceeasi savoare instituita de iPhone, gratie, in mare parte, ecranului cu touchscreen clickabil.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.