Michael Dell, fondatorul celui de al doilea mare producator mondial de PC-uri, le-a cerut angajatilor sa ia in considerare cinci zile de concediu neplatit pentru a reduce cheltuielile pe fondul cererii globale in declin, scrie presa internationala

Al doilea producator de computere este aproape de a incheia un program de reducere a personalului cu 8.900 de angajati, impunand totodata o inghetare a proceselor de angajare la nivel global.

Michael Dell a anuntat mutarile intr-un email trimis angajatilor. Saptamana aceasta, el a declarat ca se asteapta la o consolidare in industria IT, incurajand companiile sa treaca cu bine turbulentele financiare prin axarea pe reveniri puternice, reorganizand afacerile si investitiile.

A fi uimit intr-un impas este exact lucrul gresit pe care poti sa il faci in acest moment”, a declarat Dell in cadrul unei conferinte, adaugand ca firma sa a investit in bine cunoscuta tehnologie “cloud” pentru a furniza servicii prin intermediul web-ului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.