Pe masura ce criza financiara se adanceste, Gautam Bose, vice-presedinte al bancii americane Wachovia, a gasit o modalitate simpla de a reflecta asupra viitorului sau si al industriei financiare, scrie International Herald Tribune.

Astfel, Bose a apelat la MeettheBoss, o retea sociala online pentru executivi ai serviciilor financiare. El a inceput in septembrie, printr-o introducere oportuna intr-un forum care sa ajute bancherii agitati sa se conecteze cu semenii lor.

Clientii au jucat Ping-pong cu banca noastra si a fost un loc bun pentru a avea unde sa discutam ce se va intampla”, a declarat Bose, referindu-se la situatia lui Wanchovia, care era foarte aproape de faliment in septembire, care a cerut guvernului american sa ceara o finantare din partea Citigroup.

MeettheBoss “a fost un loc “ferit” de dezordinea din piete si ne puteam gandi si discuta stirile, incercand sa privim spre viitor”, a declarat Bose.

In plus, pentru facilitarea discutiilor de grup, MeettheBoss permite membrilor sa vorbeasca prin video-conferinta si prin mesagerie instant. Interviurile cu liderii industriilor au fost prezentate pe site si au atras 25.000 de membri activi.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.