Cu 10 premii castigate, agentia independenta Webstyler a fost desemnata, pentru al treilea an consecutiv, Agentia Anului la festivalul eficientei online Internetics. Gala celei de a opta editii a festivalului a avut loc seara trecuta in Club Bamboo.

Juriul Internetics 2008 a acordat 22 de premii in cele 30 de sectiuni de concurs. Au mai fost acordate doua premii speciale si sase premii “best of show”, precum si distinctia Webvertiserul Anului. Principalele categorii ale concursului au fost Publishing, Servicii si Comunicare si publicitate.

La categoria Publishing, sectiunea Arta si cultura, castigatorul a fost Bookblog.ro, un proiect al lui Andrei Rosca. Castigatorul sectiunii Divertisment si timp liber a fost Publimedia, cu proiectul CinemaRx.ro. Premiul sectiunii Lifestyle a fost acordat agentiei TreeWorks, pentru Gustos.ro.

Cel mai accesat site din online-ul romanesc, gsp.ro, a fost desemnat castigatorul sectiunii de Sport. Mediafax Mass-Media News Website, un proiect al MediaPro Interactiv, a fost premiat la sectiunea Stiri.

La categoria Servicii, sectiunea E-commerce cadouri si flori, castigatorul a fost FunGift.ro, un proiect al Creative-Design.ro. Site-ul realizat de FinZoom Financial Services a fost premiat la sectiunea Servicii financiare, iar ZeList, un proiect al TreeWorks, a fost castigatorul sectiunii Servicii altele.
Mai multe detalii despre ce s-a intamplat la Internetics 2008 gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.