Hotii din mediul online vor incerca sa exploateze criza financiara globala prin trimiterea de e-mail-uri frauduloase care vor prezenta oferte de credite ipotecare, imprumuturi sau bani proveniti de la bancile pagubite, a anuntat un executiv al Microsoft.

Tim Cranton, expert in siguranta de Internet la Microsoft, a declarat ca au aparut deja primele semne care indica incercarea hackerilor de a se imbogati in timpul crizei economice.

“Este o problema in special acum in timpul crizei financiare. Sunt din ce in ce mai multi oameni care se afla cel mai probabil intr-o situatie disperata sau vulnerabila”, a declarat specialistul, citat de presa internationala.

Cranton a observat, de asemenea, o crestere si diversificare a tipurilor de escrocherii la unele refinantari de credite ipotecare, anticipand ca acestea vor deveni mult mai sofisticate.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.