Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial , a prezentat in premiera pentru Romania primul telefon cu touch screen, rival celebrului iPhone , care va fi disponibil pe piata locala in ianuarie anul viitor la un pret de 279 euro.

Pretul recomandat de Nokia pentru noul 5800 XpressMusic este aproape jumatate din pretul pentru care poate fi achizitionat terminalul iPhone 3G, care este distribuit de Orange Romania.

Noul terminal este succesorul modelului 5300 XpressMusic, care s-a comercializat la nivel mondial in peste 10 milioane de exemplare, iar in ceea ce priveste noul model, reprezentantii Nokia sunt mult mai optimisti si cred ca vanzarile vor fi mult mai mari decat la modelul precedent.

In ceea ce priveste cota de piata a producatorului, reprezentantii Nokia au sustinut, in cadrul unei conferinte de presa, ca ponderea Nokia in totalul pietei romanesti se ridica undeva la 40%, ceea ce reprezinta cota globala a companiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.