Bill Gates a lansat o noua afacere, bgC3, care cel mai probabil va fi un incubator pentru idei de afaceri, in stransa legatura cu Microsoft si Fundatia Gates. Potrivit presei internationale, se cunosc putine detalii despre companie intrucat aceasta nu detine inca un site public.

Unda de stiri a pornit de pe TechFlash, un nou site fondat de fostul reporter de la Seattle Post-Intelligencer, Todd Bishop.

TechFlash a anuntat ca "indiferent de rolul principal al companiei, circumstantele referitoare la crearea sa ofera o perspectiva despre noua etapa din viata lui Gates". Ca forma de ogranizare, noua companie se apropie de modelul unui think tank, asociatie specializata care ofera, de regula gratuit, informatii necesare pentru a crea si organiza un anume compartiment functional al societatii, fiind descrisa si clasificata ca o oragnizatie care include "servicii tehnologice si stiintifice, cercetare si analiza industriala, si constructie si dezvoltare de computere si soft-uri". Astfel, TechFlash insista ca este vorba de o organizatie think tank si nu despre o companie comerciala.

Mai multe detalii despre noua afacere a lui Bill Gates gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.