Check Point Software Technologies Ltd. a anuntat lansarea unei noi tehnologii de autentificare care imbunatateste dispozitivele mobile pentru a creste siguranta retelelor companiilor.
Check Point DynamicID este prima solutie care trimite, sub forma unui mesaj text, informatiile de autentificare ale angajatului direct pe telefonul mobil sau pe un alt dispozitiv mobil. DynamicID simplifica managementul accesului de la distanta atat pentru administratori, cat si pentru utilizatorii dispozitivelor mobile, prin eliminarea cardurilor si a stickurilor de autentificare.

Check Point DynamicID face pentru companii instalarea si managementul Serviciului de Mesagerie Scurta (SMS) pe baza parolelor unice (OTP) ca parte a autentificarii duble mai simple si la un raport bun calitate-pret. In schimbul instalarii unui server dedicat care sa genereze parole aleatorii si a folosirii unui serviciu mobil care sa transmita aceste parole prin SMS, DynamicID integreaza aceste functionalitati intr-o singura solutie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.