La categoria Social Networking, premiul I a fost acordat proiectului Youmago, dezvoltat de Magomedia Net. Cinemarx.ro, proiect dezvoltat de S.C. Publimedia S.R.L. Cluj-Napoca, s-a situat pe pozitia secunda. Premiul al III-lea la aceeasi categorie a fost castigat de City Cars, un proiect al S.C. Melbo Network S.R.L.

Trilulilu, cel mai vizitat site de divertisment din Romania, dezvoltat de Trilulilu S.A., a castigat premiul I la sectiunea User Generated Content. LaTrecut, un alt proiect dezvoltat de Cristian Vasile, s-a situat pe pozitia secunda. Premiul al III-lea a fost acordat proiectelor ROcultura, realizat de Andrei Ruse, si Zambarescu.ro, dezvoltat de Kinecto pentru UPC Romania.

La sectiunea Content Aggregation, premiul I a fost acordat proiectului ZeList, realizat de TreeWorks. Agregator.ro, dezvoltat de Daniel Divricean, s-a situat pe pozitia secunda. Premiul al III-lea a fost acordat proiectelor Konkurs, dezvoltat de Matei Pavel, si Photoree, dezvoltat de Daniel Racovisan.

Premiantii la categoriile: Publishing, Utility, Virals, Video & Audio, Company & Brand Blogs, Blogging Campaigns, Digital Storage, Others-Proiecte speciale ii gasiti aici.