Cartile de credit emise de institutiile financiar-bancare atrag clientii prin bonusuri si concursuri promotionale si prin posibilitatea de a cumpara in rate, fara dobanda, de produsele din reteaua magazinelor partenere. Insa, toate aceste avantaje sunt umbrite de dobanda perceputa de majoritatea acestora.
  • Cardul Euroline, emis de EFG Retail Services are o dobanda de 33,5%, comisionul de administrare este 0 lei, o perioada de gratie de 50 de zile si DAE de 41,4%, scrie Evz.ro.
  • MasterCard Forte, emis de Banca Transilvania, are o rata a dobanzii de 28%, o taxa anuala de administrare de 25 lei, o perioada de gratie de 55 de zile si DAE 34,7%.
  • Raiffeisen Card Standard, emis de Raiffeisen Bank, are o rata a dobanzii de 28,% comision de 40 lei/an, o perioada de gratie de 56 zile si DAE 34,5%.
  • Citi Card Visa Clasic, emis de Citibank, cu o dobanda 27,99%, comision anual de 40 lei, care se aplica din al doilea an, 54 zile de gratie, si DAE 34,4%. Banca precizeaza inca ca solicitantii trebuie sa aiba domiciliul si locul de munca in Romania, dar pot fi si cetateni straini, cu rezidenta in tara noastra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.