Si in cursul acestui an companiile de asigurari au fost nevoite sa achite sume importante pentru reparatiile auto ale masinilor scumpe detinute de romani.
Intr-un top al daunelor platite de firmele de asigurari in acest an, realizat de Gandul, la loc de frunte stau automobile precum Porsche Cayenne, BMW, Audi, dar si autocamioanele.

Furtul unui BMW, compensat cu 50.000 de euro

Astfel, in top 3 al despagubirilor auto facturate de compania Generali Asigurari in acest an se situeaza o dauna de 52.000 de euro, care a fost achitata in luna august pentru o dauna totala la un auto Porsche Cayenne. Aceasta a fost urmata de o despagubire de 50.000 de euro, platiti in iulie, pentru furt al unui autoturism BMW, precum si de o despagubire in valoare de 46.000 de euro, pentru o dauna totala constatata la un autoturism AUDI A8, al carui pret de vanzare variaza intre 56.000 si 85.000 de euro.

Cititi mai multe in Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.