Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, a declarat joi seara, la finalul sedintei de Guvern, ca Executivul a adoptat o Hotarare privind repartizarea catre bugetele locale a unor sume pentru operatorii economici care asigura energia termica pentru populatie.
"Guvernul a alocat 75.764.000 lei pentru plata obligatiilor restante pe care 40 de unitati producatoare de energie termica din intreaga tara le au catre bugetul de stat, pana la data de 31 august 2009", a anuntat Pogea, conform NewsIn.

Ministrul a dat asigurari ca, in perioada imediat urmatoare, in baza unei analize care a fost facuta de institutiile responsabile de asigurarea energiei termice, vor fi identificate solutiile necesare pentru ca in iarna 2009-2010 sa poata fi asigurate stocurile necesare de combustibil termic pentru incalzirea populatiei din orase si municipii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.