Prezent la deschiderea sedintei de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti, Tudor Chirila - actorul si solistul trupei Vama, devenit actionar al BVB luna trecuta, a impartasit din experienta sa pe piata de capital americana.
El spune ca a pierdut multi bani pe bursa, in momente in care a fost lacom si nu a ascultat de sfaturile brokerilor. “A fost un moment in care eram hotarat sa ies din piete de capital, pierdusem foarte multi bani. Dar am descoperit optiunile si am inceput sa joc protejat”, marturiseste Tudor.

Potrivit Wall-Street, artistul a mizat in investitiile sale mai mult pe companiile din domeniul tehnologiei, precum Google, Apple sau Vodafone.

Chirila nu investeste in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, dar spune ca ia in calcul acest lucru, uitandu-se la companii precum BRD, Petrom sau SIF-uri. “Bursa americana a fost o experienta, am invatat multe lucruri. In Romania, oamenii inca privesc bursa ca pe o loterie, mai ales pentru ca esecurile sunt mai rasunatoare decat succesele”, a mai spus actorul, precizand ca nu si-ar dori sa ajunga sa castige mai multi bani din bursa decat din muzica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.