Business 1 Iunie 2009 00:25
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) va incheia pana la finalul lunii iunie discutiile cu OTP Bank pentru un imprumut, a declarat vicepresedintele BERD, Manfred Schepers.
Suma totala de 200 milioane euro, negociata de cateva luni, va fi pusa la dispozitie atat pentru ajutorarea operatiunilor nationale ale bancii OTP, cat si pentru finantarea subsidiarelor internationale, a declarat Schepers, citat de NewsIn.

Un acord intre cele doua parti a fost amanat de mai multe ori. In martie, banca a anuntat ca se asteapta ca discutiile sa fie finalizate la sfarsitul lui aprilie, iar un acord ar urma sa fie semnat in cateva saptamani.

Ulterior, la sfarsitul lunii aprilie, OTP a ajuns la un acord de principiu cu BERD asupra unui imprumut subordonat de 200 milioane euro, dar care ar fi inclus si un alt tip de cooperare pe care cele doua parti nu l-au facut public.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.