OTP Bank Romania va concedia, anul viitor, 5% din cei 1.100 de angajati ai bancii, prima etapa a disponibilizarilor fiind programata pentru luna ianuarie 2009, ca urmare a centralizarii activitatii bancii, a declarat presedintele bancii, Laszlo Diosi.

"Vom scadea numarul de angajati atat in sediul central, cat si in unitatile din retea, dar cele mai multe concedieri vor atinge departamentele de monitorizare, aprobare, casierie si back office, deoarece am centralizat o mare parte din activitatea noastra", a spus Diosi, citat de NewsIn.

Presedintele OTP Bank Romania a adaugat ca reducerea numarului de angajati este determinata de strategia bancii pentru 2009 de a-si reorganiza liniile de afaceri asupra carora se va axa. Cei 55 de angajati vor fi concediati in doua etape, prima avand loc in ianuarie, dupa ce banca deja a anuntat respectivii salariati.

"Vrem sa ne concentram asupra liniilor de afaceri pe care stam mai bine decat alte banci si care ne pot aduce profit. Nu ne mai concentram asupra companiilor mijlocii, ne-am directionat atentia asupra intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), Internet Banking, Private Banking, depozitelor si unor proiecte majore", a mai spus Diosi.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.