Numarul total de carduri emise, inclusiv cele cu dubla marca (co-branded) si cele cu functie de moneda electronica, a ajuns la 21,8 milioane la 30 septembrie, de la 20,18 milioane, la jumatatea anului, inregistrand o crestere de 8%, conform datelor bancii centrale.
Din totalul de aproape 22 de milioane de carduri, numai 13,3 milioane erau valide in circulatie la sfarsitul lunii septembrie. Din acelasi total, mai putin de jumatate erau carduri active, 10,85 milioane, in scadere cu 0,7% fata de numarul cardurilor active de la 30 iunie 2008.

La sfarsitul lunii septembrie, erau inregistrate 10,5 milioane de carduri de debit valide, fata de 10,3 milioane la finalul celui de-al doilea trimestru al acestui an. Numarul cardurilor de credit valide a crescut pana la 2,7 milioane la 30 septembrie, de la 2,5 milioane la sfarsitul lunii iunie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.