O retea de falsificatori de credite bancare, formata din trei membrii care au racolat 11 persoane si le-au falsificat contractele de munca si adeverintele de salariu, a fost anihilata, marti, la Moreni, dupa un an de cautari, transmite Mediafax.

"In perioada septembrie - octombrie 2007, 11 persoane au fost racolate de un grup de falsificatori de documente de angajare care au fost prezentati la unitatile bancare de unde au obtinut credite in valoare de 150.000 de euro. Am reusit sa identificam doi falsificatori si am luat masura retinerii fata de unul, urmand a fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventiva", a declarat seful Politiei din Moreni, comisar Viorel Polexe.

Doar unul din capii retelei de falsificatori a fost retinut.Acesta se numeste Viorel Ciobanu, este din localitatea Filipesti si are 40 de ani.

"Am luat banii prin domnul Viorel. A spus ca prin firma lui nu patesc nimic. Nu stiam ca este o ilegalitate. El a scos din banca 13.000 de euro si mie mi-a dat 800 de euro. A spus ca ratele la banca le plateste dansul. Imi facuse contract de munca cu salariu de 17 milioane d lei vechi. M-a inselat, m-a prostit", a declarat Mihail Pavel.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.