Cele doua topuri care vor fi lansate saptamana aceasta, TOP 300 Capital si Adevarul 500 miliardari, au pareri diferite asupra numelui celui mai bogat om din tara.

Ziarul „Adevarul“ isi face marti debutul in ierarhizarea bogatasilor romani, prin lansarea primei editii a catalogului „Adevarul 500 miliardari“, iar cea de-a sasea editie a Top 300 al celor de la „Capital“ isi va face aparitia pe tarabe joi, 16 octombrie, dupa ce va fi lansat marti in cadrul unei conferinte.

Potrivit unor surse, in varful ierarhiei realizate de catre cei de la „Adevarul“ se va situa omul de afaceri Dinu Patriciu, detinatorul Adevarul Holding. In schimb, cei de la „Capital“ il vor desemna pe George Becali drept cel mai bogat roman, in conditiile in care Patriciu a „saracit“ recent cu 1,1 miliarde de dolari, in urma dezvaluirii sumei pe care grupul kazah KazMunaiGaz a platit-o pentru 75% din actiunile Rompetrol.

Potrivit acelorasi surse, topul celor de la „Adevarul“ plecase deja la tipar cand a aparut aceasta informatie.

Averile celor mai bogati oameni din Romania sunt dificil de estimat, de altfel. Gigi Becali, cu o avere estimata anul trecut de catre revista „Capital“ la 2,8-3 miliarde de dolari, deruleaza afaceri in imobiliare, industrie si fotbal.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.