Leul si-a reluat aprecierea dupa inchiderea sedintei valutare locale de joi, ordinele de vanzare de euro venite de la jucatorii straini reusind sa sparga nivelul de 3,80 lei/euro, ceea ce a coborat cursul la 3,7650 lei/euro.
"Toti cei care au cumparat, vand acum. Sunt disperati sa opreasca pierderile asa ca au introdus ordine stop-loss. Le e frica sa nu ramana cu euro", a spus dealerul Bancii Comerciale Romane (BCR) Narcis Noaghea, pentru NewsIn.

Moneda nationala s-a apreciat cu aproape 10 bani in prima parte a zilei, de la 3,8960 la 3,80 lei/euro, in ton cu celelalte monede ale tarilor din regiune. Ulterior, cursul a revenit la 3,82 lei/euro, in jurul caruia a oscilat circa patru ore. Dupa inchiderea sedintei valutare locale, jucatorii de pe pietele internationale au reluat ordinele de cumparare de lei in schimbul euro, ceea ce a coborat cursul la 3,7650 lei/euro. La 17:10, bancile cumparau un euro cu 3,78 lei si il vindeau cu 3,79 lei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.