Guvernul Ungureanu analizeaza o posibila reducere a contributiilor de asigurari sociale (CAS). Vezi care sunt conditiile de aplicare.

Marja este cuprinsa intre 3-5%, "sigur pentru angajati, poate si pentru angajatori", si este conditionata de situatia economica interna si externa, daca acestea vor favoriza aplicarea unei astfel de masuri, a declarat premierul Mihai Ungureanu.

"Am in vedere scaderea CAS, sigur pentru angajati, poate si pentru angajatori, intr-o marja de 3 pana la 5%, in functie de capacitatea noastra de a ne permite asa ceva, care tine de felul in care exista bani la buget, si externa, in functie de conditiile de mediu economic si financiar", a spus Ungureanu, la postul public de televiziune, citat de Wall-Street.ro.

In luna februarie, premierul Mihai Razvan Ungureanu si liderii coalitiei au convenit ca in programul de guvernare sa fie prevazuta cresterea veniturilor populatiei, in functie de resursele economiei, surse politice precizand atunci ca masura va fi luata prin majorare directa sau prin reducerea CAS si indexari de pensii.

Citeste integral pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.