Daca va plac animalele si aveti cateva zeci de mii de euro pusi deoparte sau puteti imprumuta de la banca, cateva solutii pot fi sa deschideti un salon de cosmetica pentru animale, un magazin traditional sau online pentru vanzarea de mancare si produse specifice sau o scoala de dresaj. Cititi trei exemple de astfel de afaceri in articolul urmator.

  • Salon de cosmetica

Salonul de cosmetica canina Lala Land a fost lansat in septembrie 2008, insa de atunci afacerea a crescut continuu, chiar daca salonul a fost deschis chiar la inceputul crizei eonomice.

“Proprietara salonului este o mare iubitoare de animale. Fiind stapana a trei catelusi care aveau nevoi de cosmetizare intr-un salon specializat, si nefiind multumita de serviciile disponibile in Bucuresti pana in acel moment, a hotarat sa deschida propriul salon de infrumusetare canina”, afirma Oana Grigore, directorul comercial al Lala Land.

Investitia in salon a fost in jur de 200.000 de lei (aproximativ 50.000 de euro), iar banii au fost utilizati pentru achizitia de mobilier si ustensile.

  • Scoala de dresaj

Nu doar oamenii au nevoie de educatie, ci si animalele, iar cum tot mai putini stapani mai au timp si rabdare sa isi dreseze animalele, o scoala de dresaj este o alta idee pe care o puteti urma.

Cristian Vatau a deschis scoala de dresaj canin-canisa Kris in 1995 deoarce posesorilor de animale de companie le era dificil sa convietuiasca cu cainii lor. Pe de alta parte, absolvise cursurile scolii de dresaj de caini de la Sibiu si iubea din copilarie animalele.

Citeste integral pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.