Unitatile bancare vor fi inchise in perioada 23 - 25 aprilie, cu ocazia sarbatorilor de Paste, unele avand program scurt chiar de vineri, dar exista si banci care au decis ca unele agentii sa functioneze sambata si luni.

Astfel, Banca Comerciala Romana a anuntat ca unitatile teritoriale de retail, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri, si centrele de afaceri corporate, nu vor avea program cu publicul in zilele de 23, 24 si 25 aprilie, scrie MEDIAFAX.

Pe de alta parte, unitatile BRD - Groupe Societe Generale nu vor avea program de lucru in zilele de duminica si luni, dar exceptie vor face agentiile din incinta supermarketurilor, care vor functiona potrivit programului specific fiecarui magazin, precum si unitatea din Aeroportul Henri Coanda.

Nici unitatile Raiffeisen Bank nu vor fi deschise luni, 25 aprilie, exceptie facand anumite unitati din cadrul hipermarket-urilor/mall-urilor, cum ar fi cele din incinta magazinelor Selgros, Carrefour si Cora. Unele agentii din cadrul hipermarket-urilor/mall-urilor vor functiona si sambata, dar toate nu vor avea program cu publicului duminica, 24 aprilie.

Totodata, Banca Comerciala Carpatica si Intesa Sanpaolo Bank
au decis scurtarea programului sucursalelor incepand de vineri, pentru ca de sambata pana luni sa fie inchise toate unitatile.

Vineri, programul de lucru cu publicul al unitatilor Bancii Comerciale Carpatica va fi de la ora 9:00 la 14:00, iar sucursalele si agentiile Intesa Sanpaolo Bank vor lucra in intervalul 8:30 - 14:00.

Bancile au anuntat ca bancomatele si POS-urile vor functiona in conditii normale in perioada Sarbatorilor de Paste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.