Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au participat la inaugurarea unui parc de distractii in statiunea prahoveana Busteni, investitie care a costat peste 21 de milioane de lei.

Valoarea totala a investitiei este de 21.391.000 de lei, contributia MDRT fiind de 12.702.956 de lei, scrie Wall-Street.

Obiectivul de investitii "Fun Park - Busteni", care se intinde pe o suprafata de 15.000 de metri patrati, este derulat in cadrul Programului "Schi in Romania". Parcul de distractii are un panou de escalada, o partie de schi pentru incepatori, un tobogan, un "baby-schi", o instalatie pista sanie/tobogan, o instalatie de zapada artificiala si parcare auto.

Parcul de distractii este primul din Romania care este situat in zona montana si care are instalatii ce pot fi folosite atat iarna cat si vara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.