Compania petroliera OMV Petrom a anuntat ca incepand cu data de 1 mai, ora 00:00, pretul de referinta pentru benzina va creste cu 3 bani/litru, iar cel pentru motorina se va majora cu 6 bani/litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere.

Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm va costa 4,36 lei/litru, Top Premium fara plumb 99+ va fi 4,73 lei/litru, OMV Carrera 95 va fi 4,50 lei/litru, iar pentru un litru de OMV Carrera 100 de va plati 5,13 lei, informeaza NewsIn, citat de Wall-Street.

De asemenea, Top Nordic Diesel va fi 4,31 lei/litru, OMV Sprint Diesel - 4,35 lei/litru, un litru de Euro Diesel 5 va costa 4,14 lei, iar OMV Alpin Diesel - 4,64 lei/litru.

Petrom este cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele de explorare si productie, rafinare si marketing, gaze naturale si energie. Petrom exploateaza rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 0,9 miliarde barili echivalent petrol, are o capacitate maxima anuala de rafinare de 8 milioane tone si circa 550 de statii de distributie carburanti in Romania. Compania detine, de asemenea, o retea internationala de 269 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.