Preturile apartamentelor s-au oprit din scadere in primul trimestru al anului si chiar au inceput sa creasca usor in luna martie, dupa lansarea programului guvernamental Prima Casa 2. Wall-Street propune sa raspundeti la Intrebarea Zilei: Au ajuns preturile apartamentelor la un nivel realist? Credeti ca vor mai continua scaderile?

In prezent, pentru o garsoniera din Bucuresti se cere un pret mediu de 42.000 euro, in timp ce pentru apartamentele cu doua camere preturile cerute de proprietari in luna martie depaseau 68.000 euro.

Preturile apartamentelor cu trei camere depasesc 98.000 euro, iar pentru locuintele cu patru camere, preturile se apropie de 120.000 euro.

Jurnalistii de la Wall-Street, adreseaza in fiecare zi sute de intrebari oamenilor de afaceri, analistilor si tinerilor antreprenori. Insa este tot mai importanta opinia cititorilor. Urmareste pe Wall-Street dezbaterea privind la Intrebarea zilei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.