BCR Asigurari Vienna Insurance Group si Inspectoratul General al Politiei Romane - Directia Rutiera isi unesc fortele si ies in strada de 1 Martie, in campania dedicata femeilor 1 Martie 2010.

In prima zi de primavara, intre orele 11.00-13.00, inspectorii de asigurari ai BCR Asigurari Vienna Insurance Group si agentii Directiei Rutiere vor oferi cadouri simbolice tuturor conducatoarelor auto care se vor afla in principalele intersectii din Bucuresti si din orasele: Iasi, Piatra Neamt, Bacau, Buzau, Targoviste, Craiova, Slatina, Constanta, Ploiesti, Brasov, Arad, Deva, Cluj, se arata intr-un cpmunicat de presa.

Prin aceasta campanie „1 Martie 2010”, BCR Asigurari VIG si Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane doresc sa traga si un semnal de alarma asupra riscului la care se expun participantii la trafic care nu respecta regulile de circulatie.

De asemenea, incepand cu data de 10 martie 2010, pe site-ul www.bcrasigurari.ro va fi prezenta o rubrica speciala dedicata Sigurantei in Trafic, ce va contine informatii utile pentru toti conducatorii auto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.