Saptamana care tocmai se incheie a adus opt schimbari la nivel de top management. Afla ce manageri au ales sa isi schimbe jobul in ultimele sapte zile.
  • Nicolae Surdu, noul sef al Bancii Comerciale Carpatica

Nicolae Surdu a fost numit de catre Consiliul de Administratie al Bancii Comerciale Carpatica in functia de director general, in locul fostului sef, Nicolae Hoanta. Anterior, Nicolae Surdu ocupase functia de director general al sucursalei Fortis Bank din Romania.

  • Directorul de marketing de la Sanofi-Aventis, la conducerea Zentiva Romania

Simona Cocos a fost numita in functia de director general al producatorului de medicamente Zentiva Romania, dupa ce postul fusese lasat liber de la sfarsitul lunii iunie. Inainte de a prelua conducerea Zentiva, Simona Cocos (foto), 42 de ani, a fost director de marketing al Sanofi-Aventis Romania. Noua directoare generala detine detine o experienta de peste 15 ani in domeniul farma. A absolvit Facultatea de Chimie, specializarea inginer chimic, si a obtinut un MBA in domeniul managementului si al strategiei (2006-2008) la Open University din Marea Britanie.

S-a alaturat companiei Sanofi in anul 1995, in cadrul careia a ocupat pe rand functiile de asistent de vanzari (1995-1997), manager vanzari (1997) si manager de produs (1997-2001). Dupa fuziunea Sanofi cu Synthelabo, a devenit manager de produs pentru grupul Sanofi-Synthelabo (2001-2003) si director de marketing al Sanofi-Synthelabo (2003-2004).

  • Metro Cash & Carry Romania ramane fara director operational

Vladimir Vava a renuntat la functia de director operational al Metro Cash & Carry Romania pentru a conduce echipa de training al retailerului la nivel international. Vava si-a inceput cariera in cadrul Metro Cash & Carry Romania in octombrie 1997. Cinci ani mai tarziu a fost numit sef al departamentului de operatiuni regiune in Metro Cash & Carry Romania, inainte de a prelua functia de manager zonal vanzari in martie 2003, in cadrul filialei din Rusia. Vava a fost promovat in functia actuala in ianuarie 2007.

Click aici pentru restul topului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.