Business 1 Iulie 2009 00:10
Ministerul Transporturilor va reduce masiv, de azi, veniturile angajatilor Autoritatii Civile Aeronautice, din care unii castigau lunar pana la 10.000 de euro.
Salariile din cadrul Autoritatii Aeronautice Civile din Romania (AACR) vor fi reduse, din 1 iulie, cu un sfert, iar unele sporuri vor fi micsorate sau chiar eliminate, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Aceasta se va intampla cu ocazia intrarii in vigoare a unui nou Contract Colectiv de Munca al institutiei. Potrivit ministrului, in cadrul AACR exista persoane care, fara a avea pregatire de specialitate sau o vechime importanta in munca, au castigat anul trecut in medie si peste 4.000 de lei. “Totul este o chestiune de noroc in viata a acestor persoane”, care ajunse in pozitii importante in autoritate si-au tras dupa ele si rudele, a spus Berceanu.

Elena Andreea Frasie este unul dintre exemplele date. Ea are 28 de ani, a absolvit in 2003 Universitatea „Titu Maiorescu“, specializarea studii juridice, si a castigat anul trecut in medie 414 milioane de lei vechi pe luna. Daca in cazul celorlalti directori ai AACR site-ul acestei institutii da informatii complete privitoare la acestia si la experienta lor profesionala, in cazul lui Elena Andreea Frasie se precizeaza succint doar ca aceasta conduce o directie din autoritate de management al resurselor. Care resurse nu se mentioneaza.

“Dumneaei (Andreea Elena Frasie - n.red.) are si o sora la AACR, Loredana Frasie, ca norocul s-a raspandit in familie si care a absolvit „Spiru Haret“ in 2007, are 24 de ani”, a spus Berceanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.