Business 1 Iunie 2009 11:41
Combinatul ArcelorMittal Galati va avea un nou director general, Augustine Kochuparampil, actualul CEO, urmand sa fie transferat la conducerea unui alt combinat al companiei, in Cehia, potrivit NewsIn.
ArcelorMittal Galati va avea un nou director general "Nu am primit o confirmare oficiala, dar am aflat pe surse ca actualul director general al combinatului, Augustine Kochuparampil, va fi inlocuit cu Thierry Le Gall. Augustine Kochuparampil va pleca in Cehia, la combinatul ArcelorMittal din Ostrava, unde va detine, de asemenea, functia de CEO", a declarat preseditele sindicatului Solidaritatea din combinatul galatean, Gheorghe Tiber.

Purtatorul de cuvant al companiei siderurgice de la Galati, Dorian Dumitrescu, a spus ca nu poate comenta, deocamdata, pe acest subiect. Thierry Le Gall este reprezentantul Grupului Arcelor Mittal pentru Europa de Est.

Augustine Kochuparampil a devenit CEO ArcelorMittal Galati dupa iesirea la pensie, la data de 30 septembrie 2006, a fostului director general, Kumar Arun Prasad Singh.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.