Business 4 Mai 2009 17:41
Numarul romanilor care ar putea pleca in vacanta in vara acestui an este cu 10% mai redus, comparativ cu anul trecut, cand circa 58% dintre romani si-au permis o vacanta, potrivit unui studiu de piata realizat de agentia de turism Eximtur.
In acest an, doar 48,17% dintre romani si-au exprimat intentia de a pleca in vacanta. Romanii care calatoresc in 2009 au tendinta sa isi faca rezervari din timp pentru a beneficia de reduceri, promotii sau oferte speciale, se arata in studiul realizat de agentia de turism.

De asemenea, numarul celor care pleca in vacant printr-o agentie de tursim poate inregistra in 2009 o usoara crestere, de la 13,44% anul trecut pana la 14,37% in 2009.

Ca si anul trecut, 20% dintre romanii care vor pleca in vacanta in anul 2009 aleg Romania ca destinatie. Pentru acestia, litoralul romanesc al Marii Negre este principala destinatie, urmat de Valea Prahovei (Brasov), Delta Dunarii sau zona Sibiului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.