In sezonul 2008- 2009, productiile The Met: Live in HD sunt vizionate in peste 850 de cinematografe echipate digital din 31 de tari din intreaga lume printre care Statele Unite, Canada, Mexic, Costa Rica, Argentina, Peru, Dubai, Japonia, Australia, Noua Zeelanda, Africa de Sud si pentru prima oara in Romania la The Light Cinema

Spectacole de opera: Live la cinema

Seria The Met: Live in HD a avut mai mult de 935.000 spectatori in sezonul 2007- 2008, cea de-a doua editie a seriei, ceea ce reprezinta mai mult decat numarul de spectatori care au vizionat spectacole in sala de opera.

Aceste reprezentatii au inceput in martie 2008 si 8 dintre acestea sunt disponibile pe DVD la casele de discuri EMI si Universal.

Pentru mai multe detalii despre spectacolele de opera live la cinema, clic aici.

La Rondine

La Rondine: Angela Gheorghiu si Robert Alagna
Dirijor: Marco Amilliato
Amfitrion: Renèe Fleming

The Met: live in HD se transmite in Romania prin satelit la The Light Cinema. Prima transmisiunea in direct a avut loc la The Light pe 10 ianuarie cu La Rondine, de Puccini, avand-o cap de afis pe soprana Angela Gheorghiu.

Mai multe detalii despre piesa La Rondine, gasiti aici.
Orfeo ed Euridice

Orfeo ed Euridice: Stephanie Blythe si Danielle de Niese
Dirijor: James Levine
Amfitrion: Mezzo-soprana Joyce DiDonato

A urmat pe 24 ianuarie celebra montare a regizorului coregraf Mark Morris, Orfeo ed Euridice, de Gluck.

Stephanie Blythe si Danielle de Niese interpreteaza cea mai aclamata productie a anului 2007 a regizorului-coregraf Mark Morris, capodopera lui Gluck, Orfeo ed Euridice, in repertoriu din 31 ianuarie 2009.
Pentru mai multe detalii despre Orfeo si Euridice, clic aici.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.