Bucurestenii isi pot achita, din aceasta saptamana, taxele si impozitele locale pe 2009 la casieriile directiilor de specialitate ale administratiei locale, la banci, la oficiile postale sau prin plata electronica, au anuntat edilii Capitalei.
In sectorul 1, contribuabilii care sunt persoane fizice isi pot indeplini obligatiile de plata cu ajutorul cardului bancar, prin ordin de plata sau prin mandat postal. Cei care nu apeleaza la una dintre aceste metode se pot prezentala la casieriile Directiei de impozite si taxe locale, aflate la urmatoarele adrese: str. P-ta Amzei nr. 13, Calea Grivitei nr. 115, Calea Grivitei nr. 208 - 210, str. Borsa nr. 27, str. Pajurei nr. 13, Bd. Banu Manta nr. 9, str. G-ral Berthelot nr. 55 si str. Garlei nr. 2. Directiile sunt deschise luni, marti si joi, intre 8.30 si 19.00, iar miercuri si vineri intre 8.30 si 17.00.

Locuitorii sectorului 2 au, in plus, posibilitarea de a plati online la oricare dintre cele 67 de oficii postale din Capitala, prin Internet banking (pentru cei care au conturi deschide la bancile Bancpost sau BCR). Pentru plata taxelor aferente locurilor de parcare, Primaria Sectorului 2 a decis infiintarea, din acest an, a patru centre de colectare.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.