Peste 30 de companii din Timis vor disponibiliza 3.200 de angajati pana la sfarsitul lunii februarie, cele mai multe concedieri fiind in domeniul automotive.

Firmele care au anuntat Agentia de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Timis ca vor face disponibilizari in primele doua luni ale anului 2009 au ca domenii de activitate confectii, industria alimentara, constructii, agricultura, fabricarea de produse ceramice, dar si leasing de personal sau distributia energiei electrice.

"Avem 3.206 de persoane care urmeaza sa fie disponibilizate in decembrie, ianuarie si februarie. Acestea lucreaza la firme din Timisoara, Deta, Lugoj, Sannicolau Mare sau Jimbolia”, a declarat, pentru NewsIn, directorul AJOFM Timis, Stefan Erdely (foto).

Cele mai multe concedieri - 231 de angajati din 1750 - le pregateste Eybl Automotive, care are fabrica in orasul Deta. Aceeasi companie anuntase in luna noiembrie ca va trimite acasa 466 de angajati din ianuarie 2009. Eybl prelucreaza huse pentru volane si textile pentru industria auto.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.