Ministrul transporturilor Radu Berceanu l-a numit director general la DRDP Bucuresti pe Vasile Ionascu, iar la DRDP Brasov pe Mircea Olariu, acestia inlocuindu-i in functii pe Maria Magdalena Grigore , respectiv pe Patrutiu Gheorghiade Stejarul.

De asemenea, directorul adjunct Intretinere, regionala Brasov, Nicolae Badescu a fost inlocuit cu Adriana Nicula, relateaza NewsIn.

Potrivit reprezentantilor Companiei Nationale de Drumuri, directorii au fost demisi in urma deficientelor constatate in activitatea de intretinere si deszapezire a drumurilor de pe raza celor doua regionale si a lipsei de profesionalism.

Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat vineri pentru NewsIn ca, in urma controalelor efectuate, a descoperit ca lipsesc utilajele necesare activitatii de deszapezire si va continua permanent aceste inspectii.

"In unele locuri lucrurile stateau bine, insa in unele locuri, lipseau utilajele pe care ar fi trebuit sa le aiba. La Sinaia, de exemplu, stau prost cu nisipul. Daca ninge, le ajunge numai pentru 2-3 zile", a afirmat vineri pentru NewsIn ministrul Radu Berceanu.

Acesta a mai spus ca va decide in cursul acestei saptamani ce sanctiuni va da pentru neregulile gasite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.