Rompetrol va ieftini de marti preturile de referinta la motorina cu 8 bani si la benzina cu 3 bani/litru, potrivit datelor comunicate luni de companie.

Astfel, pretul de referinta al motorinei Efix Diesel este mai ieftin cu 8 bani/litru si costa 3,35 lei, iar cel al motorinei Super Euro 5 este 3,64 lei/litru.

Totodata, benzina s-a ieftinit si ea cu 3 bani/litru. Pretul de referinta al benzinei Premium E4 este 2,91 lei, cel al benzinei Efix 95 (Euro 4) este 2,96, in timp ce pretul de referinta al litrului de benzina Euro Super 98 Fara Plumb este 3,59.

Ultima astfel de modificare operata de Rompetrol a fost pe 17 decembrie, cand a ieftinit benzina cu 5 bani si motorina cu 6 bani/litru.

De asemenea, si Petrom anuntat reducerea preturilor la carburanti, incepand de luni, ora 12:00, cu 8 bani/litru la motorina si cu 3 bani/litru la benzina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.