ArcelorMittal Iasi isi va sista productia, incepand de vineri, 19 decembrie si pana in 12 ianuarie, oprirea activitatii in perioada sarbatorilor de iarna fiind in acest an prelungita cu o saptamana fata de anii trecuti.
"Am avut noua luni foarte bune si trei mai putin bune. In ultimele trei luni s-au diminuat veniturile, iar unitatea a produs la jumatate, circa 4.000 de tone, fata de primele noua luni ale anului, cand productia era de 9.000 - 10.000 tone/luna. Cu toate acestea, s-a dat deja o prima de 150 de lei, in timp ce sindicatul si conducerea au dat tichete cadou si, respectiv, pachetele cadou", a declarat,citat de NewsIn, liderul de sindicat Constantin Rotaru.

Potrivit acestuia, unii angajati se tem ca ar putea fi efectuate disponibilizari la inceputul anului viitor, dar conducerea Arcelor Mittal Iasi nu a transmis nicio informare in acest sens.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.