Intalnirea dintre Gazprom si companiile romanesti de stat Romgaz si Transgaz a fost amanata pentru luna ianuarie 2009, a declarat directorul general al Transgaz, Ioan Rusu.

"Nu am luat legatura cu reprezentantii Gazprom pana acum. Intalnirea pentru discutii, ce urma sa aibe loc la Moscova, o amanam pentru ianuarie 2009. Vin sarbatorile, sunt si schimbarile de aici. Dar, dupa sarbatori, vom stabili cand ne intalnim", a precizat, citat de NewsIn, Ioan Rusu.

Potrivit acestuia, lista discutiilor ramane aceeasi: problemele privind inmagazinarea gazelor, despre dezvoltarea tranzitului de gaze si problema importului direct de gaze.

Intanirea anterioara dintre reprezentanti ai Gazprom si cei ai Transgaz si Romgaz a avut loc la Bucuresti, la 17 octombrie 2008. La discutii au participat directorul general al Transgaz, Ioan Rusu, directorul general adjunct al Romgaz, Lucian Stancu, reprezentanti ai Ambasadei Federatiei Ruse in Romania, dar si ai Gazprom Export.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.