Compania Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a ieftinit preturile de referinta la benzina cu 5 bani si la motorina cu 6 bani/litru, incepand de luni, ora 12.00, potrivit datelor transmise luni de companie.

Astfel, benzina Premium fara plumb 95 costa 2,78 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ este 3,11 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 costa 2,88 lei/litru si respectiv 3,51 lei/litru.

Motorina a fost ieftinita de companie cu 6 bani/litru. Litrul de motorina Top Euro Diesel 4 este 3,28 lei, OMV Sprint Diesel costa 3,33 lei/litru, in timp ce motorina Euro Diesel 4 costa 3,20 lei, iar pretul litrului de OMV Premium Diesel este 3,61 lei.

Preturile Petrom pot varia cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta anuntate de companie. Anterior, compania a scazut vineri, 12 decembrie, preturile motorinelor din statiile proprii cu sase bani pe litru.

Si LukOil Romania, membra a grupului rusesc LukOil, a ieftinit incepand de luni motorina cu 6 bani/litru, in timp ce preturile benzinei si al litrului de GPL auto au ramas neschimbate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.