Lantul de restaurante tip fast-food Burger King a deschis in luna decembrie, dupa 9 luni de la intrarea pe piata locala, cel de-al cincelea restaurant al retelei din Romania, in Capitala, au declarat miercuri reprezentantii companiei.

Cu o capacitate de 120 mp, restaurantul se afla situat in zona de foodcourt din centrul comercial Cora Pantelimon. "Depasind previziunile anuntate la intrarea pe piata din Romania, de patru restaurante Burger King in 2008, ne vom continua planul de extindere anul viitor si in provincie prin deschiderea primului restaurant din afara Capitalei. Restaurantul va fi deschis in Constanta in centrul comercial Carrefour (Tom)", sustin reprezentantii Atlantic Restaurant, compania care detine franciza Burger King pentru Romania.

Potrivit acestora, in medie, pe zi, 1.000 de persoane trec pragul unui restaurant Burger King, cel mai mare numar de clienti inregistrandu-se in primul restaurant deschis pe piata locala, cel din Baneasa Shopping City, urmat de restaurantul din Cora Lujerului.

Burger King este al doilea lant de restaurante cu servire rapida, ca marime, din lume, din luna aprilie aflandu-se si pe piata din Romania.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.