LukOil Romania a ieftinit marti (n.r. 9 decembrie), benzina cu 12 bani/litru si motorina cu 6 bani/litru, in timp ce pretul GPL auto/litru a ramas nemodificat, se anunta intr-un comunicat al companiei, informeaza NewsIn.

Astfel, litrul de benzina COR 95 fara plumb Euroluk costa 2,93 lei, iar cel de benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk 3,29 lei.

Motorina comercializata de companie a fost ieftinita cu 6 bani/litru. Litrul de motorina Euro L Diesel este, de marti, 3,48 lei, iar motorina Super Euro L Diesel se vinde cu 3,81 lei/litru.

Litrul de GPL auto ramane 2,07 lei.

De asemenea, si companiile Rompetrol si Petrom au ieftinit carburantii. Rompetrol si Petrom au ieftinit preturile de referinta la benzina cu 12 bani/litru si la motorina cu sase bani, Rompetrol incepand de marti, iar Petrom de luni.

Ultima ieftinire a carburantilor LukOil Romania, a fost in data de 3 decembrie, cand compania, care detine peste 300 de benzinarii, a scazut pretul la benzina si motorina cu 9 bani/litru, iar la litrul de GPL cu 31 bani/litru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.