Linia aeriana nationala a fost cea mai punctuala din Europa la capitolul plecari. In privinta sosirilor, Tarom s-a clasat pe locul cinci.

Tarom a fost cea mai punctuala companie aeriana din Europa, in perioada aprilie-octombrie, in ceea ce pri-veste plecarile, si a ocupat locul zece la livrarea la timp a bagajelor pasagerilor, in randul celor 30 de operatori membri ai Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA). Statistica ia in calcul cursele scurte si medii, din perioada aprilie-octombrie.

Tarom a inregistrat o regularitate a zborului de 100%, fiind pozitionata tot pe primul loc, impreuna cu linia Icelandair. Locurile urmatoare au fost ocupate de Air Malta, Finnair, Adria Airways si TAP Portugal. Compania romaneasca a ocupat locul intai la punctualitatea decolarilor, cu o rata de 89,3%, si locul cinci la sosiri, cu o rata de 84,5%.

Pe locul urmator in cla-samentul plecarilor s-a aflat SAS, urmata de Luxair si Finnair.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.